warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Гайворон, чудовий Гайворон, гостинно зустрів нас і в цьому році.  Я не відкрию Америку, якщо скажу, що у другій половині червня дітвора з нашої криворізької парафії отримала і собі шматочок щастя у цьому чудовому місці.

IMG_9608

Як  добре пізнавати Бога граючись, сміючись, перебуваючи  у повній гармонії з оточуючими та при повній забороні вживання шкільних та інших навчально-виховних термінів!  Сестра Юля добре на цьому розуміється!

IMG_8976

Наше перебування в Гайвороні було дуже насичене різними подіями та заходами. Організувати концерт  юних талантів? Немає проблем.  Поплавати на чудовому кораблі в озері Софіївського парку? Немає проблем. Проїхатися в упряжці  статних коней, як в середині 19 століття? Теж немає проблем. Здавалося, що їх зовсім немає. Тому велика подяка нашим отцям та сестрам і всім добрим людям, які посприяли тому, щоб діти гарно відпочили під час літніх канікул.

Ми, навіть, купалися у Чорному морі. Дуже задоволені були всі поїздкою до Одеси, а годинна подорож по морю на великому катері запам’ятається надовго.

IMG_0580

Користуючись нагодою, я хочу звернутися до батьків. Дорогі батьки, повірте мені, вашим дітям було добре, комфортно, цікаво у цьому таборі. Вони, справді, були щасливі. Давайте усі разом дякувати доброму Богу за таку можливість для наших дітей, давайте  молитися, щоб як можна більше дітей відчули  турботу і любов дорослих та пізнали Божу благодать.

З повагою Тетяна Батажок.

loading
×