warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Щойно закінчився 13 Вікенд з Богом. Ця зустріч молоді, у якій взяли участь юнаки та дівчата з Кривого Рогу, Браїлова, Кропивницького та Запоріжжя, проходила з 21 по 23 квітня 2017 року.

DSC_1343

Розпочалося все Літургією, яку очолив настоятель криворізької парафії о. Юрій Ліс MS. У проповіді о. Томаш Кшемінські MS, роздумуючи над Євангелієм про чудесну риболовлю, звернув увагу присутніх на те, що це дуже просто – приймати від Бога те, чим він хоче нас обдарувати. От тільки не так просто, як видно на прикладі св. Петра, залишити те, що маємо, бодай на мить, – залишити лише для того, щоб могти якнайбільше часу проводити з Ісусом. Увечері учасники зустрічі зібралися при порожньому гробі та взяли участь в Адорації Найсвятіших Дарів, яку провів о. Збігнєв Бескур MS.

DSC_1073

DSC_1065

DSC_1579

DSC_1154

В суботу зранку відбулося дві катехези, на яких обговорювалося значення третьої з шести правд віри. о. Збігнєв Бескур MS та о. Кристіан Островскі пояснювали молоді, як це можливо, що Бог одночасно має три особи. Питання, підняті в ході катехези, стали також предметом дискусії під час роботи в групах.

DSC_1151

У другій половині дня в суботу був час на відпочинок – хлопці та дівчата мали можливість спробувати свої сили в боулінг-клубі. Найважливішою частиною того дня стала вечірня Літургія, під час якої до учасників зі Словом Божим звернувся о. Станіслав Ковальські MS з Запоріжжя. День закінчився спільним переглядом фільму.

DSC_1321

DSC_1298

DSC_1451

DSC_1436

DSC_1450

Недільний ранок – це традиційно час на важливі питання. Душпастирі як завжди намагалися відповісти на запитання, які учасники анонімно вкладали до скриньки запитань. Крім того, зранку також відбулася важлива катехеза клерика Міхала Трача MS з Браїлова, який нагадав присутнім про постать св. сестри Фаустини Ковальської, та послання про Боже Милосердя, яке Бог передав нам через неї.

DSC_1494

DSC_1274

Після урочистої Служби Божої усі взяли участь в Коронці до Божого Милосердя, чим і завершилась ця зустріч.

 

loading
×