warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

DSC_1647

29.04 – 01.05 в парафії Матері Божої Святого Скапулярія і св. Рафаїла Калиновського в Харкові відбулася формаційна зустріч міністрантів, що служать в Харківсько-Запорізькій дієцезії.  У зустрічі взяли участь 43 хлопці.

DSC_1627

DSC_1669

З’їзд міністрантів розпочався урочистою Літургією, яку очолив пастир дієцезії, Його Екселенція о. Єпископ Станіслав Широкорадюк. Ординарій дієцезії звернувся також до присутніх зі словом Божим, в якому нагадав, якою важливою, але одночасно і радісною є міністрантська служба. Після Літургії учасники зібралися за спільним столом, де могли не лише відновити свої сили, але й краще познайомитися один з одним.

DSC_2023

DSC_1948

DSC_1927

DSC_1938

У неділю зранку міністранти вислухали дві проповіді – о. Войцеха Стасевича, організатора зустрічі, та о. Томаша Кшемінського MS з Кривого Рогу. Після Служби Божої та обіду учасники відвідали Будинок Самотньої Матері в Коротичі, де гарно провели післяобідній час з розвагами та спільною молитвою. Увечері усі бажаючі мали також можливіть продемонструвати свої таланти у грі в футбол.
Зустріч закінчилась понеділковою Літургією та сніданком, після чого всі поїхали додому.

Більше фотографій можна знайти на нашій сторінци у Facebook

loading
×