warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Вікенд з Богом для дітей (21)

В днях з 12 по 14 травня в Кривому Розі відбувся перший Вікенд з Богом для дітей. У зустрічі прийняли участь більше ста дітей та їх опікуни з Кривого Рогу, Дніпра, Браїлова, Кропивницького, Нікополя, Запоріжжя та Вінниці.

Вікенд з Богом для дітей (304)

Вікенд з Богом для дітей (114)

Зустріч розпочалася презентацією груп та спільною забавою. Ввечері діти зібралися біля фігури Матері Божої, де спільно відспівали Літанію. Приготуванням до вечірньої “маївки”була пантоміма, яка називалася “Етапи життя Марії” та яку підготували діти з Кривого Рогу. Перший день зустрічі закінчився “Бабусиною казкою”. Діти мали можливість послухати одну з традиційних українських казок, яку прочитала с. Людмила.

Вікенд з Богом для дітей (144)

Вікенд з Богом для дітей (163)

Вікенд з Богом для дітей (203)

Ранок суботи розпочався гімнастикою та ранковою молитвою. Після сніданку діти в невеликих групах мали нагоду демонструвати свої таланти. Танці, співи, музика, театр, малювання, рукоділля – це тільки частина заннять, які чекали на учасників в так званої “хвилині творчості”.

Вікенд з Богом для дітей (238)

Вікенд з Богом для дітей (225)

Після обіду всі діти взяли участь у великих змаганнях. Десять завдань: декорування пряників, ходіння на ходулях, приготування сценки на підґрунті білійного уривку, який описує життя Марії; укладання молитви до Матері Божої, складання папірчиків, розвіяних у повітрі – це лише частина завдань. Кожна з цих, здавалося б, дріб’язкових конкуренцій мала на меті показати наймолодшим одну з важливих істин християнського життя. Наприклад таку: не просто є “повернути” промовлені слова чи плітки, так само, як не просто є позбирати розвіяні у повітрі папірчики.

Вікенд з Богом для дітей (356)

Вікенд з Богом для дітей (597)

Вікенд з Богом для дітей (377)

Вікенд з Богом для дітей (415)

Вікенд з Богом для дітей (408)

Ввечері, в особливий спосіб, для учасників зустрічі виступив гурт “Ковчег Ноя” з Вінниці. Фантастичний концерт та відмінна забава, звичайно, надовго залишаться в пам’яті всіх учасників зустрічі. День закінчився Фатімським богослужінням та нічною процесією зі свічками.

Вікенд з Богом для дітей (417)

Вікенд з Богом для дітей (472)

Вікенд з Богом для дітей (458)

Вікенд з Богом для дітей (511)

Вікенд з Богом для дітей (522)

Вікенд з Богом для дітей (562)

Вікенд з Богом для дітей (551)

Вікенд з Богом для дітей (587)

У недільний ранок учасники прослухали коротку конференцію о. Томаша і взяли участь у Євхаристії, яка була кульмінацією, але також і останнім пунктом зустрічі дітей у Кривому Розі. Після обіду всі роз’їхалися по домівках.

loading
×