warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

DSC_6722

 З 20 по 28 червня діти з нашої парафії переживали “Канікули з Богом” в Одесі. В ході поїздки учасники знайомилися з біографіями, обраних ними, постатей. Щодня молоді слухали проповіді та конференції присвячені “покровителям дня”, та беручи участь у “роботі в групах”, замислювалися над тим, чому ми можемо навчитися у святих і як ці знання втілити у життя.

DSC_6801

Кожен день розпочинався з короткої гімнастики та ранкової молитви. Час до полудня зазвичай мав відпочинковий характер, який діти проводили на пляжі, купаючись у морі, засмагаючи і просто бавлячись. Після обіду та короткої перерви відбувалася Євхаристія під час якої наймолодші читали читання, співали Псалми, брали участь у процесії з дарами та відповідали за музичний супровід. Після вечері діти презентували різного роду сценки, грали в ігри, мали можливість користуватися столом для більярду. День закінчувався спільною молитвою та іспитом совісті.

DSC_6413

DSC_6528

DSC_6614

DSC_6963

Крім відпочинку на морі діти також відвідали Одеську Катедру, зоопарк, морський порт. На жаль, всі хороші речі швидко закінчуються.  Дуже швидко пролетів цей відпочинок і всі, з посмішкою на обличчі, щасливо повернулися до своїх домівок.

loading
×