warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

6 жовтня 2007 року в нашій парафії було урочисто освячено храм та будівлі монастиря. Звершував освячення о. Станіслав Падевський, тогочасний єпископ-ординарій Харківсько-Запорізької дієцезії. В урочистостях також брали участь о. Леон Дубравські, єпископ-ординарій Кам’янець-Подільської, духовенство Згромадження Місіонерів Облатів Непорочної Марії, священики дієцезії та ордену, сестри, представники органів влади та численні вірні.

Bez nazwy-1

skt dedykacji koscioła mini

Skan_20171017

8 жовтня цього року ми святкували десяту річницю тих подій. Святкову Літургію очолив єпископ Ян Собіло, котрий, ще як був священиком в Запоріжжі, брав участь у освяченні храму. У проповіді єпископ нагадав про величезну цінність та значення речей, предметів та будівель, відданих Богу через освячення.

DSC_9258

DSC_9229

DSC_9330

Духовним плодом цього свята стала започаткована сьогодні Спільнота живого розарію батьків. На закінчення Євхаристії єпископ Собіло поблагословив її членів та освятив таємнички із фотографіями дітей членів новоствореної  спільноти розарію.

DSC_9336

DSC_9360

Tajemnice rozanca mini

DSC_9371

На завершення урочистості всі бажаючі традиційно зійшлися за спільним столом. Під час цієї Aгапи молодь роздала усім присутнім власноруч зроблені сердечка на пам’ять.

loading
×