warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

З 24 по 26 листопада проводився останній в цьому календарному році Вікенд з Богом в Кривому Розі. Цього разу він відбувався під гаслом: «Ісус став людиною». Зустріч ця зібрала молодь з Кривого Рогу, Запоріжжя, Кропивницького та Буська.

DSC_0095

Після вечері та короткого вступу до теми Вікенду, молоді люди були відвідали покутну літургію та скористались з таїнства сповіді. Підготовлені таким чином вони взяли участь в Євхаристії, якою і закінчився перший день зустрічі. В суботу вранці участники вислухали дві тематичні проповіді, які пояснювали значення правди вірі, заявленої в якості теми зустрічі. Важливим пунктом ранкової програми були заняття на свіжому повітрі, під час яких діти запитували випадкових перехожих про те, ким для них є Ісус. Отриманий таким чином матеріал послужив відправним пунктом для роботи в групах по обіді. Перед вечерею учасники зустрічі власноруч декорували свічки, які відразу ж використали під час вечірнього богослужіння Світла. Після вечірньої Євхаристії молоді люди зійшлися ще на чай, де мали нагоду поділитися враженнями від прожитого дня та спільно провести час.

DSC_0102

DSC_9997

DSC_0121

Ранок неділі – це традиційно час на скриньку запитань, куди діти складали анонімні запитання, на які спільно відповідали організатори зустрічі. Останньою і найважливішою подією цього дня стала урочиста св. Літургія, після чого учасники осіннього вікенду з Богом роз‘їхалися до своїх домівок.

loading
×