warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   Ось і з’явилася на небі перша вечірня зоря. Криворіжці-католики поспішають з усіх районів міста до храму на Пастирку – вечірню службу, урочисте Богослужіння. Ще перед нею прибуває до нас Вогонь з Віфлеєму переданий Пластунами. Радість. Вже близько Господь! Під час меси згадуються старозавітні пророцтва і події, що відносяться до Різдва Спасителя.  Урочистий спів парафіяльного хору, Євангеліє, проповідь – все несе велику радість у душі тих, хто очікує на народження Ісуса. На слова священика: «Христос народився!» всі присутні радісно відповідають: «Славімо Його!».

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

25 грудня – Різдво Христове – день народження Господа нашого і Спасителя. Головне – знати про те, що в ці дні Господній Син був посланий Богом на землю задля спокутування гріхів і спасіння людства. Пославши свого Сина на землю, Бог-Отець намагався показати людству важливість любові, добра, співчуття та взаєморозуміння між людьми.

          У нашому храмі на службі присутні не лише парафіяни, а й гості. Всі щасливі і радісні, душі присутніх відкриті на Слово Боже. Чудовий спів хору, концерт колядок зачаровують, нікого не залишають байдужими.

Господь Бог Предвічний нині нам явився,
З Непорочної Діви в яслах народився.
Хори ангельські співають,
Народженного вітають:
«Слава, слава, слава, слава в вишніх Богу!»

loading
×